ΜΗΠΩΣ...

Έχετε μειωμένη Λίμπιντο;

Αιτίες μπορεί να είναι η χαμηλή τεστοστερόνη, τα φάρμακα, η πολύ λίγη ή πάρα πολύ άσκηση και το αλκοόλ. Ψυχολογικά ζητήματα μπορούν να περιλαμβάνουν την κατάθλιψη, το άγχος και τα προβλήματα στη σχέση σας.

Έχετε χαμηλή επίδοση;

Υπάρχει η εντύπως ότι "Οι πραγματικοί άντρες έχουν πάντα διάθεση". Αυτό όπως δεν ισχύει. Πολλά άτομα έχουν χαμηλή σεξουαλική ορμή για πολλούς λόγους.

Ψάχνετε το Πάθος;

Αναζητήστε την ρίζα του προβλήματος (σωματική, ψυχολογική, ή και τα δύο). Όσο πιο γρήγορα τη βρείτε, τόσο πιο γρήγορα θα αισθανθείτε πάλι ο εαυτός σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ PASSION

Βιταμίνη C

Η βιταμίνη C συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Χωρίς Ζάχαρη με Στέβια

0% ζάχαρη με φυσικό γλυκαντικό από το φυτό της Στέβια.

Γεύση: Τριαντάφυλλο & Κανέλα

Μία τέτοια καραμέλα γεμάτη πάθος δεν θα μπορούσε να έχει οποιαδήποτε άλλη γεύση εκτός από Τριαντάφυλλο και Κανέλα!

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΒΟΤΑΝΩΝ*

Μελέτες έχουν δείξει ότι η πρόσληψη της Πιπερόριζας οδηγεί σε αυξημένη σεξουαλική επίδοση, διότι προκαλεί καλύτερη αιμάτωση.

Πιπερόριζα

(Zingiber Officinale)

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Η μυρωδιά του μπορεί να σας διεγείρει και να σας ενισχύσει τη λίμπιντο, προκαλώντας σας ρομαντικά συναισθήματα, αναγκαία για την επιτυχημένη σεξουαλική ζωή.

 

Τριαντάφυλλο

Μια μικρή ποσότητα είναι ικανή για να αυξήσει την τεστοστερόνη.

Λειτουργεί ως αφροδισιακό για άνδρες και γυναίκες.

Γαρύφαλλο

Θεωρείται ένα από τα καλύτερα αφροδισιακά, το οποίο μπορεί να τονώσει τη σεξουαλική επιθυμία και να αυξήσει τη λίμπιντο. Σε αρκετές μελέτες, η κανέλα έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την αρτηριακή πίεση ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων.

Κανέλα

Περιέχει πολλές

αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ενώσεις, ευεργετικές για την υγεία. Ενισχύει τις νοητικές λειτουργίες και το ανοσοποιητικό σύστημα αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος.

 

Φασκόμηλο

(Rosa Damascene)

(Salvia Triloba)

(Cinnamomum Zeylanicum)

(Eugenia Caryophyllus)

Τεμάχιο & Καραμέλα

Διατροφικές Πληροφορίες

Σακουλάκι 35g

*Οι πληροφορίες που παρέχονται προέρχονται από πηγές και βιβλιογραφία για τα βότανα και είναι καθαρά ενημερωτικές. Δεν μπορούν να θεωρηθούν ως ιατρικές συμβουλές ή να χρησιμοποιηθούν για διάγνωση ή για θεραπεία

Το Active Drops TM ανήκει στην KOKOS-POGATOS Α.Ε. Αυτά τα προιόντα δεν έχουν αξιολογηθεί απο την Food and Drug Administration και δεν αποσκοπούν στη διάγνωση, θεραπεία ή αποφυγή ασθενειών.

γρηγοροι συνδεσμοι

καραμελεσ

επικοινωνια

Παρνασσού 2, Αγ. Ιωάννης Ρέντης 182 33, Ελλάδα

210 4929 498

info@kokos.gr

www.kokos.gr

© 2016 Active Drops. All Rights Reserved.